Turnkamp

Stap in de betoverende wereld van toestelturnen tijdens ons sportkamp! Of je nu een beginnende turner bent die zijn eerste stappen zet of een ervaren gymnast die op zoek is naar uitdagingen, ons programma biedt een onvergetelijke mix van activiteiten. Balanceer op de balk, hang aan de barre en voel de kracht van de grond onder je terwijl je indrukwekkende bewegingen uitvoert.


Maar dat is nog niet alles - wij gaan verder dan de traditionele turnervaring. Ontdek de sensatie van springen op de mini- en maxitrampoline, zweef door de lucht op onze airtrack (luchtverend kussen) en laat je creativiteit de vrije loop tijdens onze knutselactiviteiten. Onze trainers zorgen voor een veilige en ondersteunende omgeving, waar zowel beginners als gevorderden hun vaardigheden kunnen ontwikkelen.


Om de energie in evenwicht te houden, worden de intensieve turnmomenten afgewisseld met leuke sport- en spelactiviteiten, allemaal aangepast aan de leeftijd van onze deelnemers. Dit sportkamp belooft niet alleen lichamelijke kracht en flexibiliteit te verbeteren, maar ook onvergetelijke herinneringen te creëren. Dus doe mee en laat je innerlijke turnster stralen op ons toestelturnkamp!


Kribbelt het om je kind in te schrijven?

Inschrijven van via de website van Stad Kortrijk: https://vrijetijd.kortrijk.be/Home 


Wanneer zijn er sportkampen

- Week van 1 juli - 5 juli 2024

- Week van 8 juli - 12 juli 2024

- Week van 15 juli - 19 juli 2024

- Week van 19 augustus - 23 augustus 2024

- Week van 26 augustus - 30 augustus 2024


Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt!